понеділок, 03 грудня 2007 08:13

У російських парламентських виборах підраховують результати

На 7 годин ранку представник Центрвиборчкому РФ оповістив проміжні підсумки по виборах депутатів Держдуми РФ п"ятого скликання, засновані на обробці 85 відсотків виборчих протоколів. Раніше секретар ЦВК РФ Микола Конкін обіцяв, що до цього часу будуть оброблено 95 відсотків виборчих документів.

Згідно з даними, що знов поступили, проміжний результат "Єдиної Росії" на виборах як і раніше складає 63,3 відсотка голосів виборців, що прийшли на дільниці. У абсолютних цифрах це означає, що за "партію влади" свої голоси віддали більше 36 мільйонів виборців.

Друге місце зберігає за собою КПРФ, що отримала підтримку 11,7 відсотка виборців (6,7 мільйона чоловік).

ЛДПР, чия частка голосів послідовно знижувалася всю ніч, на 7 ранку отримала 8,4 відсотка голосів (4,7 мільйона виборців). На четвертому місці - "Справедлива Росія" з результатом 8 відсотків (4,3 мільйона чоловік).

Решта партій не долає виборчий бар"єр. Кращий результат серед них - 2,4 і 1,6 відсотка голосів відповідно - отримали Аграрна партія і "Яблуко". Результати інших партій залишаються в межах одного відсотка голосів.

Наступні дані за підсумками голосування прес-центр Центрвиборчкому оповістить в 10 ранку. На цю годину запланована прес-конференція глави ЦВК Володимира Чурова. Офіційні підсумки виборів в Держдуму п"ятого скликання ЦВК обіцяв представити 7-8 грудня, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У російських парламентських виборах підраховують результати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі