понеділок, 04 жовтня 2021 19:58

У роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій

У роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій
У Facebook заявили, що вже знають про проблему й усувають її. Фото: Reuters

4 жовтня у роботі соціальних мереж Facebook і Instagram стався глобальний збій.

Проблеми в роботі торкнулися і месенджера WhatsApp. Вони почалися приблизно о 18:00 за Києвом, повідомляє портал Downdetector. У Facebook, яка володіє Instagram і WhatsApp, заявили, що знають про проблему й усувають її.

"Ми знаємо, що у деяких людей виникають проблеми із доступом до наших додатків і продуктів. Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше повернути все у норму. Приносимо вибачення за будь-які незручності", - написав у Twitter керівник відділу комунікацій компанії Енді Стоун.

Причини збою наразі невідомі, але вони носять масштабний характер. На проблеми в роботі додатків скаржаться по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У роботі Telegram стався масштабний збій

4 жовтня у роботі месенджера також Telegram стався масштабний збій. Наприкінці минулого місяця в роботі соцмережі Twitter стався масштабний збій. Це вплинуло на доступ до платформи. Про збої в застосунку повідомили майже 40 тис. користувачів. Їх фіксували в США та Європі.

Зараз ви читаєте новину «У роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався глобальний збій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі