середа, 12 жовтня 2011 10:54

У Рівному вперше дефілювали діти у вечірних сукнях та шапках-вушанках
15

Фото: Фото: Олена ВЛАСОВА

У вівторок в кіноцентрі "Ера" в Рівному пройшов перший у місті фестиваль дитячої моди. Перед глядачами дві години дефілювати моделі у віці 6-14 років. Їх одягли в осінньо-зимові колекції з міських магазинів дитячого одягу.

Квитки на показ коштували 50 гривень. Попри це в залі всі крісла та дивани зайняті – прийшло близько 80 глядачів, чимало батьків узяли з собою маленьких дітей. Посередині залу постелили червону доріжку. Навколо розставили прожектори та прикраси з повітряних кульок. Установки по черзі пускають дим та мильні бульбашки.

У вестибюлі готуються до виходу маленькі моделі. За кулісами їм роблять зачіски – дівчатам заплела коси місцевий перукар Ірина Раєвська. Нещодавно вона виграла професійний конкурс у Санкт-Петербурзі.

"Складні багаторівневі коси - це остання тенденція", - показує на зачіски Раєвська.

Моделі по черзі виходять на килим. Спершу ідуть дівчата, за ними хлопці. Появу вродливого підлітка-мулата глядачі вітають оплесками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові показали моду бомжів

Школярі демонструють повсякденний одяг синіх, рожевих, жовтих та фіолетових тонів. Дівочі сукні та кофтини виблискують стразами та пайєтками. Потім моделі перевдягаються у дуті куртки з капюшонами. Дівчата закрили вуха різнобарвними пухнастими кульками, а хлопці одягнули шапки-ушанки. До одягу підбирають яскраві рюкзаки та парасольки.

У перервах між дефіле виступають танцюристи, співаки та скрипаль.

"Це - перший фестиваль дитячої моди в нашому місті. Хочемо, щоб батьки й діти змогли ознайомитися з модними тенденціями і підібрати собі якісний одяг від українських та іноземних виробників, - розповідає Вікторія Дембіцька, директор модельної агенції "Панна". – Загалом у показі бере участь 27 наших моделей. Ці діти пройшли кілька місяців навчання в агенції".

Останньою показують колекцію вечірніх дівчачих суконь. Ближче до закінчення показу зал потроху пустіє – чимало дітей-глядачів стомилися і просяться додому.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному вперше дефілювали діти у вечірних сукнях та шапках-вушанках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі