пʼятниця, 13 червня 2008 16:38

У Ріо дизайнери випустили на подіум повій (ФОТО)
5



Члени профспілки Бразильських повій Davida знову вийшли на подіум Ріо-де-Жанейро у власних нарядах "Daspu". Відверті сукні завоювали шалений успіх у публіки. Моделі "Daspu" - жінки різного віку, статури і зросту, обов"язкова вимога лише одне - харизма, переважно, сексуальна.

Ідеологія проекту є пекельною сумішшю з фемінізму, профспілкового пафосу, боротьби за права, карнавальності, сексуальності і, що без сумніву, гумору.

"Ми хочемо отримати суспільне визнання. Наш одяг дуже сексуальний, він виражає чуттєвість і фетиш", - говорить Дорот Кастро, засновниця профспілки. "Ми худі, товсті, старі і молоді. Ми сьогодення. Адже чоловікам подобається саме жива краса і живе тіло", - говорить організатор фешншоу повій.

Назва "Daspu" - гра слів. Це гібрид "Daslu" - назва відомого Бразильського гламурного бренду і "Las putas" - власне, проститутки.

Незважаючи на те, що проституція у Бразилії не заборонена (законом карається тільки сутенерство), перші дефіле жриць кохання стали шоком навіть для бразильців. На думку спостерігачів з ООН, Бразилія стала одним з найулюбленіших місць відпочинку іноземців, охочих отримати "дешевий секс" і максимум задоволень. Особливо популярні Бразильські повії під час щорічного карнавалу.


Зараз "Daspu" випускає футболки, сукні, спідниці, топи і спідню білизну. Навряд чи таке можливе де-небудь, за межами Бразилії.

Фото Reuters

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «У Ріо дизайнери випустили на подіум повій (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі