середа, 12 грудня 2007 10:39

У результаті теракту у Лівані убитий кандидат на пост головнокомандуючого (ФОТО)

Під час вибуху, який пролунав сьогодні вранці у ліванському місті Баабда, загинули генерал армії Лівану і його водій, повідомляє Reuters.

За даними поліції, вибухівка була закладена під автомобіль генерала.

За інформацією агентства, генерал Франсуа Аль-Хадж був найвірогіднішим кандидатом на пост головнокомандуючого ліванської армії після президентських виборів. Нинішній головнокомандуючий - Мішель Сулейман - був вибраний коаліцією, що перебувала при владі, і представниками опозиції як компромісна кандидатура на пост президента країни.

Президентські вибори, призначені на 7 грудня, були в черговий раз перенесені. Новою датою виборів було названо 17 грудня 2007 року.

Вибух недалеко від президентського палацу у передмісті Бейрута пролунав вранці у годину-пік. У результаті події загинули п"ять осіб і були поранені, за різними даними, від семи до десяти осіб.

Через  вибух, який стався перед будівлею муніципалітету передмістя Баабда, згоріли не менше десяти машин, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У результаті теракту у Лівані убитий кандидат на пост головнокомандуючого (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі