субота, 09 серпня 2008 11:46

У результаті теракту на іракському ринку загинули 18 людей

8 серпня не менше вісімнадцяти людей загинули і двадцять п"ять отримали поранення в результаті вибуху автомашини, припаркованої у ринку в місті Таль Афар (Tal Afar) на півночі Іраку, повідомляє The Press Association з посиланням на джерела в поліції. Представники американських військових, які підтвердили факт вибуху, повідомляють про п"ятнадцять загиблих і п"ятдесят поранених.

За даними Associated Press, теракт був здійснений суннітськими бойовиками. Начинений вибухівкою автомобіль вибухнув у продовольчого ринку менш ніж через півгодини після закінчення щотижневої заборони на автомобільний рух, покликаної запобігти терористичним актам під час мусульманських п"ятничних богослужінь.

Таль Афар, населений переважно туркменами-шиїтами, розташований на захід від Мосула, в районі якого американські і іракські війська останнім часом активно проводять операції проти суннітських бойовиків "Аль-Каєди".

За останній місяць це вже другий вибух в Таль Афарі. 16 липня в місті внаслідок вибуху замінованого автомобіля загинули вісімнадцять чоловік, включаючи сім дітей, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «У результаті теракту на іракському ринку загинули 18 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі