четвер, 12 лютого 2009 20:45

У результаті ДТП протягом минулого року в Україні загинуло 632 дитини

У результаті ДТП протягом минулого року в Україні загинуло 632 дитини

У результаті дорожньо-транспортних пригод в Україні у 2008 році загинуло 632 дитини. Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Державної автоінспекції Сергій Будник.


"Статистика свідчить, що за минулий рік на наших дорогах внаслідок ДТП, яких було 4,5 тисяч, загинуло 632 дитини. При цьому 7 тисяч дітей отримали травми. Основними причинами цього є незнання правил дітьми, а також порушення правил дорожнього руху водіями", - заявив він.

За словами Будника, вже у цьому році порівняно із аналогічним періодом у 2008 році ДАІ констатує "на чверть скорочення випадків дитячого травматизму на дорогах".

Крім того, у ДАІ повідомили, що із 12 лютого по Україні стартує глобальний проект Безпека для всіх, який буде проходити у 10 найбільших містах України і спрямований він на навчання дітей правильної поведінки на дорозі з метою зниження травматизму.

Як повідомлялося, сьогодні у Донецькій області у результаті пожежі в рейсовому пасажирському автобусі 7 осіб загинули, 16 постраждали, про долю 7 ще нічого не відомо.

За матеріалом РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У результаті ДТП протягом минулого року в Україні загинуло 632 дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі