середа, 03 лютого 2010 13:59

У режисера "Аватара" з"явилась хороша ідея для продовження картини

У режисера "Аватара" з"явилась хороша ідея для продовження картини

Руперт Мердок, власник корпорації News Corporation, якій належить кінокомпанія 20th Century Fox, що випустила фільм "Аватар", оголосив про початок підготовки до зйомок продовження картини.

Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

За словами Мердока, "у Джеймса Кемерона є декілька хороших ідей з приводу змісту сіквела", і компанія має намір реалізувати одну з них.

В той же час він закликав аналітиків "не розраховувати на швидку прем"єру фільму", маючи на увазі, що Кемерон, як правило, працює над своїми проектами поволі і ретельно.

Заступник глави корпорації News Corp. Чейз Кері підтвердив слова свого боса і заявив, що "обидва вони зацікавлені в появі сіквела".

Що ж до дискових видань "Аватара", то Мердок уточнив, що вони будуть випущені до кінця фіскального року компанії, який завершується 30 червня. Він спростував чутки про те, що на дисках вийде 3D версія картини, підкресливши, що технологія для цього ще не досягла необхідного рівня.

Нагадаємо, що, за останніми даними, світові касові збори "Аватара" перевищили два мільярди доларів.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У режисера "Аватара" з"явилась хороша ідея для продовження картини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі