вівторок, 18 березня 2008 08:39

У "ВІА Грі" нова солістка - Міс Росія-2006 (ФОТО)

Вирішилася одна з головних інтриг року: у сексуальному поп-коллективі "ВІА Гра" знову три солістки. Місце найзнаменитішої екс-учасниці групи Віри Брежневої зайняла 22 літня Тетяна Котова.

До свого співацького дебюту дівчина прославилася як "міс Росія". У 2006 році красуня з Ростова підкорила своєю красою і жюрі конкурсу, і мільйони сердець росіян.

З тих пір, як з "ВІА Гри" в липні минулого року пішла сексуальна блондинка Віра Брежнева, кого тільки не готували на її місце. І екс-солістку Надю Грановську, і екс-"блискучу" Анну Семенович з Ксюшою Новіковою, і "фабрикантку" Юлю Паршуту.

До початку цього року продюсери "ВІА Гри" Дмитро Костюк і Костянтин Меладзе ще чекали повернення в колектив Віри Брежневої, яка брала творчу відпустку. Але, потрапивши на ТБ в програму "Магія 10 ті", блондинка була безнадійно затягнута блакитним екраном і входити в одну і ту ж естрадну воду двічі не захотіла.

Бажаючих потрапити в прославлену групу виявилося немало. "Стати артистками хочуть багато дівчат, - посміхається Дмитро. - Наше завдання як продюсерів - допомагати їм в цьому."

Перебравши сотні варіантів, продюсери "ВІА Гри" зупинили свій вибір на 22-літній блондинці Тетяні Котовій. У ростовської красуні, у якої, до речі, немає вокальної освіти, досвідчені Костюк і Меладзе розгледіли майбутню зірку. До речі, за всіма параметрами - колір волосся, ріст, об"єм грудей і стегон - Котова відповідає Вірі Брежневій.

Окрім краси і успіху, у Тетяни за плечима вища економічна освіта за фахом "антикризовий керівник". Отже залишається сподіватися, що з приходом новенької, в групі "ВІА Гра" припиняться кризи із зміною солісток, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «У "ВІА Грі" нова солістка - Міс Росія-2006 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі