вівторок, 23 вересня 2008 09:56

У "Справедливій Росії" перестали платити зарплату

У регіональних відділеннях "Справедливої Росії" перестали виплачувати зарплату з квітня, а в центральному апараті - з липня. Про це 23 вересня повідомляє "Незалежна газета".

За даними газети, у справоросів недостатньо коштів для виборчих кампаній в регіонах, що пройдуть восени. Як нагадує видання, раніше лідер партії Сергій Міронов пообіцяв виправити ситуацію з фінансуванням в регіонах, проте поки з фінансової кризи "Справедлива Росія" не вийшла.

Як повідомляє газета, посилаючись на дані Центрвиборчкому, в другому кварталі цього року фінансування партії склало приблизно половину коштів, зібраних за той же період минулого року (замість 106 мільйонів рублів зібрати вдалося лише 65 мільйонів). За інформацією видання, фінансування йде головним чином за рахунок державних коштів. Вони передбачені для партій, що набрали не менше трьох відсотків голосів на виборах в Держдуму або висунули кандидата в президенти РФ, який набрав такий же відсоток голосів.

Як нагадує газета, від обов"язкових членських внесків "Справедлива Росія" відмовилася. За відомостями видання, криза з фінансуванням пов"язана з конфліктом в керівництві партії. У віце-спікера Держдуми, першого секретаря центральної ради партії Олександра Бабакова, який вважається головним спонсором організації, за даними "Незалежної газети", не склалися стосунки з лідером фракції справоросів в парламенті Миколою Левічевим, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У "Справедливій Росії" перестали платити зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі