четвер, 16 серпня 2007 13:53

У "Пулково" міг загорітися літак з 214 пасажирами на борту

Надзвичайна подія сталася у петербурзькому аеропорту Пулково. У одному з літаків відбулося задимлення, у зв"язку з чим лайнер було затримано.

Літак Іл-86 повинен був вилетіти до Норильська (рейс ПЛ-531) о 09:05. Проте відразу після посадки на його борт пасажири стали скаржитися на задимлення. Всі 214 людей, що купили квиток на цей рейс, були терміново евакуйовані.

У авіакомпанії "Росія", якій належить лайнер, повідомили, що причиною задимлення стала відмова електричної частини кухонного устаткування літака. Було ухвалене рішення про висадку пасажирів. Були залучені пожежні служби.

За словами представника авіакомпанії, літак буде готовий до вильоту після заміни і перевірки устаткування. Проте за регламентом аеропорт Норильська закритий з 14.00 до 02.00 мск. У зв"язку з цим виліт літака запланований на 02:00 мск 17 серпня.

Всі пасажири були попереджені про значну затримку рейсу. Після цього частина з них відправилася по домам, а 130 чоловік було розміщено у готелі, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У "Пулково" міг загорітися літак з 214 пасажирами на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі