вівторок, 20 травня 2008 16:44

У Пугочової таємний звязок з Іллею Рєзніком

 
У Києві пройшов творчий вечір легендарного поета-пісенника Іллі Рєзніка, приурочений до його 70-річного ювілею.

Подібний вечір пройшов в квітні в московському Кремлівському палаці. У Києві ж поет дав згоду на його проведення на запрошення телеканалу "Інтер".

Шоу вийшло масштабним, оскільки участь в ньому взяли зірки естради, які починали співпрацювати з поетом ще тридцять років тому. Едіта Пьеха, Лайма Вайкуле, Людмила Сенчина, Ірина Алєгрова і особисто Алла Пугачова.

З середнього покоління зірок були присутні Тамара Гвердцителі і Борис Моїсеєв. Свою пошану метру висловили і наші артисти. Таїсія Повалій обрала пугачовську "Посидим-поокаем", а також заспівала нову, спеціально для неї написану Рєзніком пісню "Русь". Олександр Пономарьов дуже добре виконав хіт "Яблони в цвету", яким за радянських часів доводив до сліз ніжні душі Євгеній Мартинов. Причому Сашин вихід Рєзнік прокоментував римою: "Серед великих тенорів миліше всього Пономарьов".

Наталія Могилевська увірвала собі два "жирні" хіти - "Три счастливых дня" і "Маэстро". Ірина Білик виявилася поскромнішою і заспівала хіт своєї улюбленої співачки Любові Успенської "Кабріолет".

Представляючи Олену Вінницьку, Ілля Рахміелєвич несподівано спіткнувся і впав прямо на сцені. Як це трапилося, ніхто не зрозумів. За кулісами шепотілися, що це напасть якась, тому що в Москві на його ж вечері впала Пугачова, правда, вміло приховала це від глядачів, вона ж падала і на зйомках "Двох зірок". Із цього приводу Ілля Рєзнік, прибувши до Києва, нібито сказав: "Аби сьогодні ніхто не впав". І ось така досада. Перенісши стрес, поет всю пісню тримався за серце.

Зате глядачі, які віддали за квитки в партері по 2000 гривень, були в захопленні. Концерт, що продовжувався майже п"ять годин, завершився далеко за північ.

Алла Пугачова в період розквіту своєї співецької кар"єри немало часу проводила разом з поетом Іллею Рєзніком. Тоді про пару ходили найнеймовірніші чутки, які Аллі Борисівні та Іллі Рахмілєвічу доводиться розвіювати і до цього дня, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «У Пугочової таємний звязок з Іллею Рєзніком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі