середа, 19 грудня 2007 14:26

У Пугачової з"явився новий фаворит - українець (ФОТО)

Під час гастролей в Києві Алла Борисівна прямо на очах у Максима Галкіна почала відкрито фліртувати з симпатичним українським "фабрикантом" Євгеном Толочним.

"Ти мені подобаєшся, - заявила Алла Борисівна на сцені артистові, ніжно обійнявши його. - Упевнена, перемога буде у тебе в руках!"

На українську "Фабрику зірок" Алла Пугачова і Максим Галкін приїхали разом. Проте, побачивши молодого "фабриканта" Євгенія Толочного, примадонна повністю перемкнула свою увагу на нього.

Заради молодого дончанина знаменита співачка попросила внести поправки до сценарію. "В першу чергу на сцену вийдемо ми з Женьою, - заявила вона. - співатимемо дуетом."

Ця звістка приголомшила хлопця. "Хвилюватися не варто, - напучувала "фабриканта" перед виходом Алла Борисівна. - Запам"ятай раз і назавжди: успіх будь-якого дуету залежить від того, як артисти відчули один одного. Якщо ж цього не відбулося, то можна тисячу разів репетирувати, але успіху не буде."

Відчувши на сцені руку примадонни на своєму плечі, Євгеній нарешті зібрався, осмілів і обійняв Аллу Борисівну.

Ці ніжності просто вивели Максима Галкіна з себе. Скривджено надувши губи, він просидів мовчки весь вечір і виїхав із студії, не сказавши ні слова, повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «У Пугачової з"явився новий фаворит - українець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі