субота, 26 січня 2008 11:14

У провінції Нурістан в ході операції був убитий командир талібів

Польовий командир загону бойовиків руху "Талібан" убитий в афганській провінції Нурістан, повідомив РИА "Новости" в п"ятницю журналістам представник провінційних сил безпеки.

За словами військового, в повіті Камдеш проводилася сумісна операція сил безпеки Афганістану і міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані (МССБ). Командир талібів убитий, четверо бойовиків з його групи захоплено в полон.

Разом з тим, представник талібів заявив місцевим ЗМІ по телефону, що в ході боєзіткнень були убиті три солдати коаліційних сил. Проте командування МССБ не підтверджує ці дані.

За повідомленням представника органів безпеки афганської провінції Заболь, два дні тому бойовики "Талібан" викрали в одній з провінційних медичних клінік перекладача арабської мови Абдула Кайюма.

Місцезнаходження викраденого встановлюється. Таліби повідомили, що перекладач знаходиться у них в полоні, і що його здоров"ю ніщо не загрожує, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У провінції Нурістан в ході операції був убитий командир талібів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі