понеділок, 02 грудня 2019 23:41

У "Правому секторі" прокоментували причетність бійців до вбивства дитини

У "Правому секторі" прокоментували причетність бійців до вбивства дитини
Кілери обстріляли чорний Range Ровер і вбили 3-річну дитину. Фото: УНІАН

У "Правому секторі" заперечують, що добровольці, які вчинили замах на депутата Київської обради В'ячеслава Соболєва та вбили його 3-річного сина, причетні до їхньої організації.

"За повідомленнями деяких медіа підозрювані у цьому злочині нібито мають відношення до "Правого сектору", бо підпорядковувались заступнику командувачу УДА так званому комбату "Червню" (Андрію Гергерту). Правий сектор вкотре наголошує на тому, що Андрій Гергерт та його бійці не мають жодного відношення до Правого сектора", — йдеться у повідомленні ПС у Фейсбук.

Раніше заступник командира Української добровольчої армії, командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій Гергерт на позивний "Червень" підтвердив, що Андрій Лаврега та Олексій Семенов, яких у медіа називають підозрюваними у вбивстві сина В'ячеслава Соболєва, служили в його батальйоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вбивства 3-річного сина депутата причетні бійці "Правого сектору" - ЗМІ

За словами Гергерта, Андрій Лаврега "Тихий" служив у батальйоні два роки і був одним з кращих снайперів. Хлопцю тоді було 20 років, він не зловживав алкоголем та наркотиками.

У Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської невідомі обстріляли чорний Range Rover. За кермом авто був бізнесмен та депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв. Його син 3-річний Олександр - загинув.

Зараз ви читаєте новину «У "Правому секторі" прокоментували причетність бійців до вбивства дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі