понеділок, 07 квітня 2008 19:18

У Португалії затримано екс-директора волинського ПП "Форест"

Колишнього директора волинського підприємства, який ухилявся від сплати податків, затримано в Португалії.

Наразі слідчим відділом Управління податкової міліції Державної податкової адміністрації у Волинській області здійснюється його екстрадиція на територію України.

Як зазначено у повідомленні, директор ПП "Форест" Віктор Натальчук впродовж 2001-2003 років умисно ухилився від сплати податків у розмірі 671 тис. грн. Такий факт встановлено слідством ще 4 роки тому.

Однак пояснень від волинського бізнесмена податківцям отримати не вдалося, оскільки він переховувався. Відповідною постановою директора фірми було оголошено в міждержавний та міжнародний розшук.

Внаслідок оперативно-розшукових заходів зловмисника було знайдено на території Португалії за сприяння тамтешніх правоохоронців. Після відповідних запитів волинської податкової міліції та НЦБ Інтерполу УМВСУ у Волинській області правоохоронними органами Португалії громадянина В.Натальчука було затримано, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Португалії затримано екс-директора волинського ПП "Форест"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі