вівторок, 23 жовтня 2007 14:03

У Португалії четверо іноземців загинули, рятуючи дітей з води

Троє британських і один німецький громадянин загинули в Португалії, рятуючи з моря дітей, що  тонули.  Трагедія сталася неподалік від курортного міста Сагрес. Діти залишилися живі й у даний час знаходяться в лікарні.

Боб і Деббі Фрай відпочивали в Алгарві разом зі своїми дітьми – 11-річною Роуз і 9-річним Джорджем. Діти опинилися в небезпеці після того, як на пляж накотила велика хвиля, що потягла їх на глибину. Містер і місіс Фрай кинулись у воду, разом з ними на допомогу поспішила ще одна британка – Джін Дінсмор.

Британці так і не змогли дістатися до Роуз і Джорджа. Стрімка течія понесла дорослих в море, проте на допомогу дітям прийшов ще один чоловік. Дітей відправили до лікарні міста Паренню де Флореста біля Сагреса – всього медики надають допомогу трьом іноземцям.

Німець, якому вдалося витягти з води власного сина, помер від серцевого нападу, вже коли опинився на пляжі. Повідомляється, що тіла тих, що потонули знайдено.

Як відзначив командир берегової охорони Педро Перейра, пляж, де купалися туристи, закритий на зимовий час і рятувальники там відсутні – про це написано на застережних знаках. Крім того, на місці події велика глибина та швидка течія. За словами туристів, цей пляж зручний для серферів, що полюбляють високі хвилі, проте для любителів купання небезпечний.

У серпні 2005 року неподалік цього місця потонув, рятуючи з води сина, британський мільйонер Хьюго Ратленд. Йому вдалося витягнути дитину на берег, проте пізніше він помер в лікарні, повідомляє британська газета The Daily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «У Португалії четверо іноземців загинули, рятуючи дітей з води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі