вівторок, 23 листопада 2010 16:03

У Попова хочуть переселити мітингувальників на Поділ

У Попова хочуть переселити мітингувальників на Поділ

Міська влада Києва не має наміру перешкоджати проведенню масових акцій протесту в столиці, однак стурбована порушенням громадського порядку та перекриттям руху транспорту в центрі міста.

Як повідомляє прес-служба Київміськдержадміністрації, заступник голови КМДА Олександр Пузанов зустрівся у вівторок з представниками організаторів акції протесту підприємців на Майдані Незалежності.

Пузанов заявив, міська влада ніяк не намагається обмежити права громадян на мирні збори, однак такі заходи не повинні перешкоджати повноцінному функціонуванню столиці.

"Найбільшою проблемою для багатомільйонного Києва днями стала можливість безперешкодного пересування по місту транспортних засобів, в тому числі громадського транспорту, карет швидкої допомоги. Внаслідок того, що вчора учасники мирного зібрання перекрили головну вулицю столиці - Хрещатик, був утруднений, а місцями і повністю заблокований, рух автотранспорту ", - пояснив чиновник.

Він також нагадав про офіційні візити в Україні іноземних делегацій.

За його словами, міська влада готова до діалогу з організаторами акції і може запропонувати альтернативні місця для проведення мирних зібрань громадян.

"Ми пропонуємо перемістити проведення запланованих заходів на інші площі міста. Наприклад, на площу імені Лесі Українки чи Контрактову", - запропонував Пузанов.

Він також запевнив, що міська влада готова забезпечити місця проведення акцій біотуалетами, каретами швидкої допомоги, сприяти охороні громадського порядку.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Попова хочуть переселити мітингувальників на Поділ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі