пʼятниця, 19 лютого 2010 12:42

У Полтаві викрили конвертаційний центр, який "відмив" більше 2 мільярдів

У Полтаві викрили конвертаційний центр, який "відмив" більше 2 мільярдів

У Полтаві ліквідовано конвертаційний центр, за період діяльності якого було проконвертовано більше 2 млрд грн, - повідомляє прес-служба податкової міліції ДПАУ в Полтавській обл.

Співробітники управління податкової міліції ДПА в Полтавській обл. та обласного управління СБУ припинили діяльність угрупування, яке забезпечувала роботу конвертаційного центру в одній з банківських установ Полтави. Угрупування заробляло незаконною конвертацією безготівкових коштів у готівку, яку в подальшому передавали замовникам за винагороду в 5-8% від суми проконвертованих коштів.

Тільки протягом 2009 р. конвертаційний центр перевів у готівку майже 20 млн грн, що дозволило підприємствам ухилитися від сплати податків на суму майже 7,5 млн грн.

"За період діяльності цього конвертаційного центру через його рахунки було проконвертовано більше 2 млрд грн", - заявив Віталій Захарченко, начальник податкової міліції ДПАУ в Полтавській обл., передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві викрили конвертаційний центр, який "відмив" більше 2 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі