субота, 12 січня 2008 16:02

У Полтаві подружжя їло і продавало м"ясо котів

У Полтаві порушено кримінальну справу проти подружньої пари, яка вбивала і їла котів.

Як повідомили в МВС України в Полтавській області, в кінці грудня 2007 року жителі Полтави почали скаржитися на зникнення їх домашніх котів. Буквально в лічені дні оперативникам міськуправління міліції вдалося затримати на одній з вулиць Київського району міста зловмисників - чоловіка і жінку. Вони навіть не заперечували, що ловили і вбивали котів.

"Розумієте, ми з дружиною не маємо постійної роботи, грошей не вистачає, тому і дійшли до того, що вирішили їсти бродячих тварин, щоб вижити. Ми заманювали котів шматочком смачненької нещасної тварини, а потім я їх душив. Ми вбивали лише бродячих котів. Варили їх, як і будь-яке інше м"ясо. Кидали в кип"яток, додавали сіль, перець і лавровий лист. Ось і важ рецепт. Звичайно, воно має специфічний смак, а взагалі, м"ясо як м"ясо", - розповів затриманий.

Його спільниця призналася, що котів вбивали не тільки для власного споживання, але і для того, щоб тушки здавати на торгові точки Полтави як м"ясо кролів.

"Організовано проведення спільних з санітарно-епідеміологічною службою перевірок ринків і торгових крапок, а також проводяться заходи щодо встановлення підприємців, які купували м"ясо у затриманих", - повідомив начальник МВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві подружжя їло і продавало м"ясо котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі