субота, 25 грудня 2010 10:28

У Полтаві крадії-екстримали грабували вантажівки прямо на ходу

У Полтаві крадії-екстримали грабували вантажівки прямо на ходу

У Полтавській області затримано групу з 5 злодіїв, які кілька місяців грабували вантажівки під час руху по трасі.

Про це повідомили в прес-службі УМВС області.

У нічний час зловмисники на автомобілі наближалися до вантажівок, після чого один з них проникав всередину кузова.

"На швидкості 80-90 км на годину з вікна пасажирського сидіння чоловік у чорній масці вибирається на капот легковика, добирається до кузова і зникає за дверима вантажівки. Під час руху завантажують викрадені мішки і коробки з товаром у сірий "Бумер", - відзначає прес-служба.

На гарячому п'ятьох членів злочинної групи затримали міліціонери. Четверо зловмисників - жителі Кременчука, двох раніше притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки. Під час обшуків квартирних і підсобних приміщень, в яких зловмисники зберігали викрадені товари і знаряддя злочину, правоохоронці вилучили автомобіль BMW-530, в багажному відділенні якого зберігалися фірмові мішки, заповнені насінням соняшнику, легковик Volkzwagen-Pazzat B-4, кусачки по металу, молоток, маски з прорізами для очей і рота, лом і кувалда та інше.

Викрадені товари спільники реалізовували вроздріб знайомим або використовували у побуті. До речі, один з членів групи постраждав під час грабежу, отримавши в результаті падіння серйозну травму хребта.

Нині проти учасників злочинної групи порушено кримінальну справу. Всі фігуранти перебувають під арештом.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві крадії-екстримали грабували вантажівки прямо на ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі