понеділок, 31 березня 2008 14:19

У Пола Маккартні нова подружка (ФОТО)

 
Не пройшло і двох тижнів після того, як знаменитий музикант страшенно нервував через розлучення з Хізер Міллс, а неприборканого ловеласа вже помітили в компанії нової подружки, і не просто красивої жінки, а найбагатшої нью-йоркської спадкоємиці.

Не дивлячись на те, що сер Пол Маккартні і Ненсі Шевелл таємно прилетіли на приватний острів Джамбі Бей і всіляко ховалися від чужих очей, закохану парочку раз по раз бачили, коли вони прогулювалися, обійнявшись, чи весело каталися на велосипедах.

Вперше 65-річного Маккартні та 47-річну (на 18 років молодшу!) власницю та віце-президента транспортної корпорації Ненсі Шевелл "застукали" в жовтні 2007 року, коли закохані, забувши про обережність, натхненно цілувалися в автомобілі після спільного ланча в нью-йоркському готелі "Блейкс". Як розповів британській газеті The Daily Mail один з працівників готелю, Ненсі і Пол поводилися так, що він прийняв їх за подружню пару.

І хоча офіційний представник Пола Маккартні відмовився від коментарів, один з представників найближчого оточення колишнього "бітла", зізнався: Пол Маккартні закоханий не на жарт. "Ми всі просто щасливі бачити, що він нарешті відійшов після гучногорозлучення. Він приходить у себе і схоже, у них з Ненсі Шевелл налагоджуються особливі стосунки. Вона розумна, красива, і володіє якоюсь особливою внутрішньою силою".

Зовсім недавно пані Шевелл оголосила про те, що розлучається зі своїм чоловіком, успішним юристом Брюсом Блекменом, з яким вони були "друзями сім"ї" Пола Маккартні, коли той був одружений на своїй першій дружині, Лінді. Ця інформація ще більше підігріла чутки про не зовсім дружні взаємини Пола і Ненсі, але парочка все ж таки вважає за краще берегти таємницю і не дає інтерв"ю на цю тему, повідомляє ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «У Пола Маккартні нова подружка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі