середа, 12 вересня 2007 17:39

У Почаєві мати заморила дитину голодом

На Тернопільщині порушили кримінальну справу проти матері з Почаєва Кременецького району, однорічна дитина якої померла від недоїдання.

Мати дитини зловживала спиртними напоями. Не зважаючи на те, що жінка систематично отримувала грошову допомогу як одинока матір і допомогу при народженні дитини, всі кошти вона витрачала на себе та на співмешканця. В основному вся сума йшла на купівлю спиртного. За свідченнями сусідів, всі діти були недоглянуті та постійно голодні, а смерть найменшого фактично настала через постійне недоїдання.

Згідно з висновком судово-медичного дослідження, причиною смерті хлопчика стали різке виснаження організму внаслідок хронічного недостатнього харчування та дистрофія внутрішніх органів.

Кримінальну справа порушена за ст. 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання обов"язків з догляду за дитиною.

У зазначеної матері є ще двоє дітей: 7-річна дівчинка, яка навчається в Бережанській школі-інтернаті, та 4-річний хлопчик, якого одразу після смерті малюка забрали до тернопільського дитячого притулку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Почаєві мати заморила дитину голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі