четвер, 22 листопада 2007 18:58

У Північній Осетії вибухнув пасажирський автобус: 4 загиблих

У Північній Осетії відбувся вибух пасажирського автобуса "Ікарус", що виходив з П"ятигорська до Владикавказа. Вибух прогримів близько 18:20 на оглядовому майданчику поблизу поста ГІБДД в Кіровському районі Північної Осетії.

Серед пасажирів є загиблі і постраждалі. За неуточненою поки інформацією, загиблих четверо.

ЧП відбулося недалеко від адміністративного кордону з Кабардіно-Балкарською республікою, між північноосетинським населеним пунктом Іран і селом Ельхотово. Вибух трапився у момент в"їзду автобуса в прикордонну зону, так званого "іранського поста".

У автобус в населеному пункті Малка (КБР) зайшли шість чоловік, які потім вийшли в Нальчику. Коли автобус під"їхав на міліційний пост на кордоні Кабардино-Балкарії і Північної Осетії вже на нашій території і встав на оглядовий майданчик для перевірки документів, приблизно в задній частині автобуса, за попередньою інформацією, відбувся вибух. Загинули троє чоловік, що знаходилися в задній частині салону. Ще одного хлопчика вибухом викинуло з автобуса, він теж загинув, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У Північній Осетії вибухнув пасажирський автобус: 4 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі