вівторок, 08 липня 2008 09:31

У Південній Осетії затримали автомобіль з грузинськими військовими

В ніч на 8 липня в невизнаній республіці Південна Осетія було затримано четверо грузинських військовослужбовців. Про це повідомляє сайт південноосетинського комітету з інформації та друку. За даними МВС невизнаної республіки, автомобіль з військовими був зупинений на території Знаурського району.

У МВС заявляють, що у одного із затриманих є нашивка генерального штабу грузинської армії. Останні, як повідомляється, "одягнені у форму Міністерства оборони Грузії".

Причини перебування грузинських військових в Південній Осетії поки невідомі. Їх власні пояснення джерело не наводить. Грузинська влада поки не коментувала затримання.

Нагадаємо, що за останні тижні влада невизнаної республіки неодноразово звинувачувала грузинських військових в обстрілі Цхінвалі та інших населених пунктів. Керівництво Південної Осетії також заявило, що Грузія стягує в регіон військову техніку. У Тбілісі звинувачення такого роду відкинули, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Південній Осетії затримали автомобіль з грузинськими військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі