четвер, 04 листопада 2010 09:50

У підземному тунелі між США та Мексикою знайшли 20 тонн марихуани

У підземному тунелі між США та Мексикою знайшли 20 тонн марихуани

На кордоні США і Мексики виявлено 500-метровий тунель, що використовувався членами наркокартелів для контрабанди наркотиків до Каліфорнії.

У тунелі було виявлено не менше 20 тонн марихуани, повідомляє Лента.ру з посиланням на BBC News.

Тунель з'єднував сховище наркоторговців у Тіхуані зі складом на околицях Сан-Дієго. Він був обладнаний системою вентиляції і освітлення, а також рейками для транспортування вантажів.

У рамках операції американської поліції був арештований громадянин США, ім'я якого не уточнюється, і його дружина-мексиканка. Як повідомляє агентство Reuters, сімейну пару затримали на кордоні, коли вони спробували провезти в США 10 тонн марихуани.

Нагадаємо, найдовший тунель для транспортування наркотиків до США був виявлений поліцією в 2006 році. Він також пов'язував Тіхуану з околицями Сан-Дієго, а його довжина перевищувала 730 метрів.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, вночі 21 жовтня в місті Лубни Полтавської області бійці "Беркут" разом з оперативним спецпідрозділом міліції викрили цех з виробництва марихуани. 126 кілограмів готової до вживання наркотичної речовини оперативники вилучили у 37-річного Миколи, мешканця Лубен. Він був зареєстрований як приватний підприємець. Жив у розкішному особняку, обережно "нашпиговані" камерами спостереження.

Зараз ви читаєте новину «У підземному тунелі між США та Мексикою знайшли 20 тонн марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі