понеділок, 13 серпня 2007 12:05

У Підмосков"ї затримані вбивці двох школярів (ФОТО)

 Оперативники кримінального розшуку затримали трьох підлітків, які підозрюються у вбивстві двох школярів в Ногінському районі Підмосков"я, повідомив представник ГУВС Московської області.

Підозрюваних – жителів Москви – затримали напередодні. У зв"язку з тим, що підозрювані неповнолітні, їх імена та інші подробиці затримання не повідомляються.

Як встановило слідство, компанія молодих людей 9 серпня відпочивала у лісі біля садового товариства "Супутник" поблизу селища Воровського (Ногинський район). Між молодими людьми виникла сварка, яка переросла у бійку. В результаті сварки затримані побили і пограбували двох 15-річних москвичів з цієї компанії, забрали у них мобільні телефони і пішли.

Через деякий час тіла молодих людей були виявлені. За висновком експертів, їх смерть була спричинена черепно-мозковими травмами.

Представник ГУВС додав, що у підозрюваних виявлені і вилучені мобільні телефони убитих школярів. Він відзначив, що кримінальна справа, порушена за частиною 2 статті 105 КК (вбивство двох і більше осіб), розслідує Ногінська міжрайонна прокуратура Московської області, передає Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї затримані вбивці двох школярів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі