четвер, 16 серпня 2007 15:07

У Підмосков"ї пахне гаром через лісові пожежі в сусідніх областях

Причиною появи запаху гару на півдні Московської області стали сильні лісові пожежі в сусідніх Рязанській і Володимирській областях, повідомив в четвер керівник агентства лісового господарства по Московській області Сергій Сопін.

"Зараз сильно горять сусіди - Рязанська і Володимирська області. Задимленість від цих пожеж "закриває" південну і південно-східну частину Московської області. Створюється враження, що горимо ми", - сказав Сопін, виступаючи на засіданні регіональної колегії федеральних органів виконавчої влади в питанням взаємодії в області попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій.

За словами Сопіна, силами агентства лісового господарства приймаються всі необхідні заходи по недопущенню перекидання пожеж на територію Московської області з сусідніх регіонів.

В даний час на кордоні з Шатурським районом в Рязанській області вирує лісоторфяна пожежа на загальній площі близько 1 тисячі гектарів, а в тій, що є сусідами з Орехово-Зуєвським районом Володимирської області площу лісової пожежі складає 500 гектарів, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї пахне гаром через лісові пожежі в сусідніх областях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі