вівторок, 16 жовтня 2007 18:42

У Підмосков"ї невідомі викрали джип Алли Пугачової

У ніч на вівторок в одному з коттеджних селищ Ленінського району Підмосков"я невідомі вкрали джип, що належить співачці Аллі Пугачовій.

У вівторок вранці в міліцію звернувся водій співачки, який розповів про крадіжку. За його словами, сріблястий джип Toyota Land Cruiser він припаркував минулою ночі у дворі, і близько шести ранку машина пропала.

На пошук зниклого автомобіля залучені всі інспектори ДПС і співробітники відділів розшуку ГІБДД. На пікетах ГІБДД на всіх крупних автострадах і в"їздах в крупні міста області проводяться додаткові перевірки автомашин цієї марки.

Міліція обстежує можливі місця так званого відстою автотранспорту, де викрадачі можуть ховати вкрадений джип. Початі перевірки осіб, які раніше притягувалися до відповідальності за угони дорогих автомашин і, можливо, причетні до розкрадання джипа співачки, сказав представник ГІБДД.

Крім того, вкрадена автомашина була обладнана супутниковою сигналізацією і, можливо, з її допомогою вдасться виявити пропажу, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї невідомі викрали джип Алли Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі