середа, 17 жовтня 2007 12:07

У Підмосков"ї мати через штани відрубала голову 11-річній дочці (ФОТО)

Повідомили подробиці жорстокого вбивства 11-річної дівчинки, яке сталося у Московській області. Як повідомлялося напередодні, трагедія розігралася у селищі Крюково. Там 30-річна мати відрубала дочці голову за те, що вона розлила чай на штани.

Обезголовлене тіло дитини і дружину, заюшену  кров"ю, побачив 35-річний батько і чоловік, коли повернувся додому з роботи. Дружина зізналася приголомшеному чоловікові, що відрубала голову їх дочки "через штани".   Як пише "Твой день", минулого понеділка п"ятикласниця Олена прибігла з школи і поспішила на кухню. Дівчинка попросила маму зробити їй бутерброди.   За обідом дівчинка розповідала матері про останні шкільні новини. Вона так захопилася, що, розмахуючи руками, ненавмисно зачепила чашку і розлила чай на шкільні штани. Побачивши забруднений одяг, мати розлютилася. Вона схопила дочку за руку і з усієї сили ударила об стіну.   Олена спробувала втекти від матері, але та, схопивши сокиру, що стояла біля раковини, ударила дочку по голові. Дочка впала, і тоді мати відрубала їй голову.   "Галя була на обліку у психіатричній лікарні, - розповів виданню рідний брат батька Оленки В"ячеслав. - У неї часто траплялися напади агресії, але щоб кидатися на когось з сокирою..."  

Після вбивства жінка, видно, намагалася накласти на себе руки: тією ж сокирою вона ударила себе по голові.

C проломленим черепом і великою втратою крові  Галину доставили у реанімацію районної лікарні Чехова. Зараз її стан лікарі оцінюють як стабільний.

 

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї мати через штани відрубала голову 11-річній дочці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі