неділя, 25 листопада 2007 13:57

У Петербурзі затримані лідери СПС Бєлих, Нємцов і Гозман

Голова Федеральної політради СПС, кандидат в депутати Держдуми РФ Микита Бєлих затриманий міліцією в Санкт-Петербурзі.

"Я йшов на Палацову площу, причому міліція ввічливо вказала, де можна йти. Там я побачив невелику групу наших активістів і підійшов до них. У свою чергу журналісти попросили щось прокоментувати, але я по суті не встиг почати робити коментарі, як з"явилася міліція, узяла мене за руки, за ноги і кинула в автозак, де я зараз і знаходжуся", - повідомив Бєлих. Другий номер виборчого списку СПС Борис Нємцов також затриманий цього дня в Санкт-Петербурзі.

"Я стояв на Палацовій площі і спілкувався з пенсіонерами і вчителями. Ми поводилися абсолютно мирно, обговорюючи підвищення цін на продукти, на комунальні послуги, але в якийсь момент налетіли Омоновци, всіх розштовхали, а мене схопили і кинули в автозак, в клітку", - повідомив Немцов по телефону журналістам.

За його словами, "нас вже півгодини возять по місту і вдають, що у них ніде у відділеннях міліції немає місця". Нємцов в п"ятницю був висунутий партією кандидатом на пост президента РФ

Раніше в Петербурзі затримали замглави федеральної політради СПС Леоніда Гозмана. Гозману під час затримання пошкодили руку, повідомляє Фонтанка.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі затримані лідери СПС Бєлих, Нємцов і Гозман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі