понеділок, 19 травня 2008 11:28

У Петербурзі автомобіль вкрали у співробітника ГІБДД

У Санкт-Петербурзі невідомі злочинці вкрали автомобіль Infiniti, висадивши з нього співробітника ГІБДД. Про це повідомили в правоохоронних органах міста на Неві.

Інцидент відбувся в Калінінськом районі міста. Злочинці на двох іномарках блокували Infiniti, загрожуючи водієві фізичною розправою, висадили його з машини, а потім сховалися.

Як з"ясувалося, за кермом вкраденої машини, вартість якої оцінюється в 1 мільйон 800 тисяч рублів, був державний інспектор міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу (МРЕО) управління ГІБДД міського ГУВС, що знаходився поза службою.

Затримати бандитів "за гарячими слідами" не вдалося.

Варто відзначити, що подібні крадіжки не є рідкістю. Бандити зупиняють дорогі машини і, або силою захоплюють автомобіль, або змушують водія покинути його після погроз фізичної розправи. Передбачається, що часто подібні угони робляться "на замовлення".

Проте співробітники міліції періодично заявляють про розкриття таких злочинів. Так, наприклад, в квітні в столиці був затриманий житель Воронежа, що промишляв угоном дорогих японських позашляховиків. Він крав машини, а потім знаходив покупців для подальшого перепродажу, повідомляє РБК.

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі автомобіль вкрали у співробітника ГІБДД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі