понеділок, 09 липня 2007 14:46

У Пельша зруйноване 50% підшлункової залози. Але операцію відклали

Стан популярного телеведучого Валдіса Пельша поступово поліпшується. Лікарі Боткинської лікарні після трьох тривалих консиліумів ухвалили рішення почекати з операцією. Терапія, призначена Пельшу, почала приносити свої плоди: в стані телеведучого намітилася позитивна динаміка.

Зараз ведучий при свідомості, він ледь може говорити, односкладово відповідаючи на питання лікарів. Діагноз "панкреонекроз" підтвердився. За повідомленнями лікарів, у Пельша зруйновано близько 50% підшлункової залози. Як з"ясувалося, хвороба не виникла раптово. Останнім часом телеведучий страждав від нудоти, блювоти і болю в області нижніх ребер.

У лікарню Валдіс потрапив незабаром після святкування свого ювілею. "Це не говорить про те, що пацієнт сильно зловживав алкоголем, - роз"яснили лікарі Боткинської лікарні. - Людина може роками пити, і хвороба ніяк себе не проявить. А у когось і від незначної кількості алкоголю трапиться напад".

Зараз поряд з Пельшем постійно знаходиться його дружина Світлана. За її словами, стан Валдіса дуже важкий, проте про операцію говорити поки рано. "Ви знаєте, він просив мене передати всім тільки одне - будь ласка, не потрібно робити з цієї хвороби фарсу. Нам всім зараз і без того дуже важко", - сказала дружина Пельша, повідомляє "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «У Пельша зруйноване 50% підшлункової залози. Але операцію відклали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі