четвер, 29 березня 2007 09:27

У Пекіні завалився тунель метро, що будувалося до Олімпіади (ФОТО)

У Пекіні завалився тунель лінії метро, що будувалося для Олімпійських ігор 2008 року. Під завалами опинилися шестеро робочих. ЧП відбулося вчора вранці на 10-ій лінії підземки, яка повинна з"єднати розташований на півночі китайської столиці район Хайдян з Олімпійським селом. На місці події ведуться пошуково-рятувальні роботи, проте, за оцінками рятувальників, шанси виявити будівельників живими украй малі.

Про можливі причини обвалення тунеля нічого не повідомляється. Офіційні представники метро відмовилися прокоментувати те, що трапилося.

До числа робіт, які повинні бути закінчені до Олімпіади, яка стартує в серпні 2008 року, входять чотири гілки метро і легка залізниця, яка пов"яже олімпійські об"єкти з пекінським аеропортом. Запуск потягів по 10-ій лінії метро, згідно з офіційним сайтом Олімпіади-2008, намічено на 30 червня, повідомляє, з посиланням на AFP Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Пекіні завалився тунель метро, що будувалося до Олімпіади (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі