понеділок, 21 липня 2008 09:12

У Пекіні підписаний Додатковий протокол по російсько-китайському кордоні

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і його китайський колега Ян Цзечи підписали сьогодні Додатковий протокол-опис лінії російсько-китайського державного кордону на її Східній частині. Тим самим поставлена крапка в прикордонному розмежуванні, переговори по якому зайняли більше 40 років, і завершено юридичне оформлення загального кордону.

"Набуття чинності відповідних документів додасть додатковий імпульс розвитку добросусідських зв"язків між Росією і Китаєм, насамперед - різнопланової співпраці прикордонних районів двох країн", - підкреслили в МЗС Росії перед візитом Сергія Лаврова в КНР.

Голови МЗС Росії і Китаю обговорять сьогодні комплекс питань двосторонньої співпраці і взаємодії по актуальних міжнародних проблемах. В ході дводенного візиту Сергій Лавров також зустрінеться з головою КНР Ху Цзіньтао, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Пекіні підписаний Додатковий протокол по російсько-китайському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі