четвер, 09 жовтня 2008 13:48

У парламенті Латвії застрелився військовий

Співробітник Служби безпеки сейму та президента Латвії минулої ночі в робочих приміщеннях парламенту скоїв самогубство, повідомили агентству BNS в Національних озброєних силах (НОС) республіки.

Тіло загиблого було виявлено в четвер вранці в одному з корпусів парламенту на вулиці Екаба в Ризі.

За попередньою інформацією, 35-річний старший сержант скоїв самогубство, скориставшись службовою зброєю. Ймовірно, причина самогубства не пов"язана з виконанням службових обов"язків.

Загиблий служив в НОС з 1995 року і характеризується позитивно. За відмінну службу він був удостоєний декількох нагород.

Фахівці психологічної служби НОС за дорученням командувача НОС Юріса Маклакова готові обговорити те, що сталося, з командуванням і особовим складом підрозділів НОС і за необхідності надати їм моральну і психологічну підтримку.

Це вже не перший цього року випадок самогубства серед військовослужбовців в Латвії.

На початку червня в школі інструкторів НОС в Цесісі вкоротив собі віку сержант. Причиною самогубства стали, ймовірно, сімейні обставини. До цього сержант зустрічався з капеланом НОС, аби обговорити службові та особисті питання, проте тоді ніщо не вказувало на можливість цієї трагедії.

Незадовго до цього на Адажській базі НОС в одному з житлових приміщень було знайдено тіло військовослужбовця, який скоїв самогубство, найімовірніше, з особистих мотивів, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У парламенті Латвії застрелився військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі