четвер, 30 серпня 2007 10:30

У Пакистані затримали літак із киргизькими студентами

Управління цивільної авіації Пакистану затримало пасажирський літак Іл-18, що прямував до Киргизії, після того як у пасажирів були виявлені ознаки кисневого голодування й зневоднення. Літак киргизької авіакомпанії Galaxy Air, на борту якого знаходилися 142 пасажири (за даними видання, це студенти Киргизької державної медичної академії) та 11 членів екіпажа, вдень 29 серпня вилетів із Ісламабаду. Незабаром пілот повідомив диспетчерів, що один із пасажирів хворий, і попросив дозволу повернутися.

Більшість пасажирів потерпають від кисневого голодування і зневоднення. 13 чоловік було госпіталізовано. Інших після надання першої допомоги поки що розмістили в аеропорту. Їх забезпечили харчуванням.

Причина нездужання людей, що знаходилися на борту літака, наразі невідома. За словами представника Управління цивільної авіації, можливо, це пов"язано з негараздами в системі кондиціонування літака. На даний час стан Іл-18 оцінюють пакистанські експерти.

Тим часом представники авіакомпанії Galaxy Air обіцяють усунути неполадки в літаку вже до вечора 30 серпня і доставити пасажирів у Бішкек. Подробиць про інцидент вони не повідомили, пише пакистанське видання The News.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані затримали літак із киргизькими студентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі