четвер, 07 лютого 2008 14:20

У Пакистані заарештовані ще два підозрюваних у вбивстві Бхутто

Пакистанська поліція заарештувала ще двох підозрюваних в справі про вбивство лідера опозиції Беназір Бхутто. Про це заявив міністр внутрішніх справ країни в четвер, 7 лютого, повідомляє Reuters.

"На даний момент я можу сказати тільки те, що двоє підозрюваних були заарештовані в зв"язку з цим", - відзначив Хамід Наваз.

Беназір Бхутто була убита 27 грудня, коли під час багатотисячного мітингу в місті Равалпінді бойовик-смертник відкрив вогонь по її автомобілю, а потім підірвав себе поряд з ним. Всього тоді загинули 26 і було поранено близько 90 людей.

В кінці січня пакистанські спецслужби встановили особу ймовірного вбивці Бхутто.

Вбивство скоїв бойовик на ім"я Білал, який входив до групи з п"яти терористів. Польовий командир талібів Байтулла Мехсуд наказав угрупуванню розправитися над лідером Пакистанської народної партії. Банда Мехсуда діє в районі Південний Вазірістан на кордоні з Афганістаном.

Ім"я підозрюваного у вбивстві Бхутто назвав слідству заарештований за підозрою в причетності до цього злочину 15-річний Айтезаз Шах , повідомляє АМИ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані заарештовані ще два підозрюваних у вбивстві Бхутто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі