середа, 04 червня 2008 14:17

У Пакистані в результаті вибуху 3 людей загинуло, троє поранені

На північному заході Пакистану в результаті вибуху бомби в магазині з продажу компакт-дисків 3 людини загинули, ще троє поранені, передає Associated Press. Інцидент стався в м. Кохат, в 75 км на південь від м. Пешавар, столиці північно-західної прикордонної провінції Пакистану. В результаті вибуху постраждали покупці інших магазинів відеопродукції, розташованих неподалеку. Поранені доставлені в лікарню.

Відповідальність за вибух ніхто на себе не взяв, проте в причетності до організації попередніх вибухів, подій в регіоні, звинувачують бойовиків, що підтримують рух "Талібан", які вважають музику і фільми протиісламськими. Кілька тижнів тому власники магазинів в м. Кохат одержали листи з попередженням закрити бізнес.

Нагадаємо, 2 червня ц.р. в столиці Пакистану Ісламабаді відбувся вибух біля посольства Данії. В результаті інциденту загинули 8 чоловік, причини вибуху пов"язують з повторною публікацією карикатур на пророка Мухаммеда данськими газетами в лютому 2008 р., повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані в результаті вибуху 3 людей загинуло, троє поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі