середа, 30 січня 2008 12:39

У Пакистані терористи висадили бомбу в магазині: 3 загиблих

Троє людей загинули при вибуху, влаштованому терористами, в магазині відео- і аудіопродукції у пакистанському місті Пешавар.

За останні кілька днів це вже третій теракт у прикордонному з Афганістаном місті негоціантів.

Пешавар межує зі східною афганською провінцією Нангархар. Відстань від адміністративного центру провінції міста Джелалабад до прикордонного контрольно-пропускного пункту Торкхам становить всього 14,5 кілометра.

Траса Пешавар–Джелалабад–Кабул є життєво важливою для Афганістану, оскільки по нею в різні регіони країни доставляється продовольство. Щодня колони вантажівок везуть до Афганістану з Пешавара тонни овочів, фруктів, консервів і товарів повсякденного вжитку. Будь-яка подія на цій дорозі призводить до негайного зростання цін на продовольство в Кабулі.

У місті Пешавар на тимчасовій і постійній основі перебувають тисячі афганських торговців і біженців, які займаються бізнесом, пов"язаним з вантажними автоперевезеннями, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані терористи висадили бомбу в магазині: 3 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі