субота, 24 листопада 2007 12:54

У Пакистані смертники підірвали автобус: загинули не менше 20 людей

В суботу вранці терористи-смертники підірвали дві машини в пакистанському місті Равальпінді, внаслідок чого загинули не менше 20 людей, передає France Presse.

Згідно з офіційними даними, один з вибухів стався біля автобуса, в якому знаходилися співробітники служб безпеки, інший - біля прохідної армійського штабу. Жертвами першого теракту стали 19 людей, ще один помер на прохідній. За неофіційною інформацією, загинули 35 осіб, повідомляє Associated Press.

За словами очевидців, згорілий автобус припаркований усередині воріт військового розвідагентства, навколо нього стоять десятки машин "швидкої допомоги". Поліція і сили безпеки оточили місце події.

Равальпінді розташований недалеко від Ісламабаду, саме там знаходиться генштаб пакистанської армії, головнокомандуючим якої є президент Первез Мушарраф. Три тижні тому Мушарраф під приводом боротьби з ісламістами ввів в країні надзвичайний стан, припинив дію конституції і наново сформував склад Верховного суду, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані смертники підірвали автобус: загинули не менше 20 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі