середа, 19 грудня 2007 08:14

У Пакистані перекинувся потяг: 32 загиблих, 120 поранених

На півдні Пакистану зійшов з рейок пасажирський потяг. Поки власті підтвердили загибель 32 чоловік, 120 - поранені, ще десятки залишаються затиснутими в спотворених вагонах потягу. "Витягнуто 32 тіла, ще більше 100 пасажирів отримали поранення. Усередині вагонів ще залишаються затиснутими люди, тому кількість постраждалих може вирости", - повідомив представник служби порятунку Башир Тарік.

Раніше повідомлялося про 50 жертв і 100 постраждалих. У потягу, за уточненими даними, знаходилася більше тисячі чоловік. Більшість пасажирів потягу їхали до родичів, щоб відзначити ісламське свято жертвопринесення Ідаль-Адха. З 17 вагонів 15 вагонів швидкісного пасажирського потягу, що виходив з Карачі до Лахору, зійшли з рейок в районі міста Мерабпур, за 400 кілометрів на північ від Карачі.

Підрозділи пакистанської армії вже прибули на місце катастрофи пасажирського експреса для проведення рятувальних робіт і розбирання завалів. Солдати розвернули також польовий госпіталь, де військові лікарі надають першу допомогу постраждалим.

Причина катастрофи уточнюється. Вивчаються всі версії, у тому числі і терористична. Залізничне з"єднання між півднем країни з центральними районами буде відновлено протягом 5-6 годин, передає ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані перекинувся потяг: 32 загиблих, 120 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі