понеділок, 27 жовтня 2008 13:53

У Огайо жінка пограбувала три банки за тиждень

Жінка увійшла до відділення банку BMIFederalCreditUnion в місті Вестервіль незадовго до закриття і передала касирові записку з вимогою великої суми грошей і вказівкою, що вона озброєна. Співробітник банку послався на те, що в касі майже немає готівки, і віддав грабіжникові декілька упаковок монет. Про те, наскільки вдалою була решта двоє пограбування, нічого не повідомляється.

Як відзначають представники поліції і ФБР, така кількість пограбувань за такий короткий термін нехарактерна для злочинців, причому як жіночої, так і чоловічої статі. Поліція також вважає, що ця ж жінка вже грабувала один з постраждалих банків в 2006 році, і має намір докласти всі зусилля, щоб її знайти.

Як відзначає видання, в 2007 році з 7417 пограбувань банків в США 6,4 відсотка було здійснено жінками. Причому в Огайо цей показник вище середнього по країні і складає 6,9 відсотка. Про це пише "Лента.ру".

Зараз ви читаєте новину «У Огайо жінка пограбувала три банки за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі