субота, 17 листопада 2007 10:35

У Одесі в результаті ДТП травмовані 10 пасажирів маршруту

У Одесі в результаті дорожньо-транспортної події 10 пасажирів маршрутного таксі травмовано, повідомляє в суботу прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

Водій пасажирського автобуса маршрутного таксі N242 "БАЗ А079.14" зробив наїзд на правий бордюр, після чого виїхав вправо за межу проїжджої частини, де зробив наїзд на залізобетонну опору освітлення, після чого автобус виїхав на проїжджу частину, де зіткнувся з маршрутним таксі N145 "Богдан", який рухався в попутному напрямі, потім автобус "БАЗ", виїхав на лівий тротуар, де зробив наїзд на дерево.

Автобус "Богдан" після зіткнення з автобусом "БАЗ" зробив зіткнення з легковим автомобілем "ВАЗ-2107", який рухався в попутному з ним напрямі по лівій смузі.

В результаті ДТП 10 пасажирів маршрутного мікроавтобуса "БАЗ" травмовано.

Згідно свідоцтву про реєстрацію - в автобусі "БАЗ" 19 пасажирських місць, фактично в наявності 19 місць для сидіння, в автобусі на момент події знаходилося 25 пасажирів, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «У Одесі в результаті ДТП травмовані 10 пасажирів маршруту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі