четвер, 16 серпня 2007 11:30

У Одесі облрада і обладміністрація не можуть поділити владу

 Одеська облрада подала апеляційну скаргу на постанову обласного Господарського суду,  який відмінив рішення облради про відмову делегувати обладміністрації ряд повноважень.

Як повідомлялося, обласна рада на сесіях 23 лютого і 26 березня цього року ухвалила рішення про відмову делегувати обладміністрації повноваження з утвердженням маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту, за погодженням питань щодо транзитного пасажирського транспорту, а також питання, пов"язані з містобудуванням.

Господарський суд Одесою області відмінив рішення сесій обласної ради. Позов був поданий прокурором Одеської області.

Вимоги прокурора були задоволені у повному обсязі, рішення сесій визнані незаконними.

Проте, як відзначають у облраді, згідно Адміністративного Кодексу (частина 3 статті 254), до закінчення апеляційного розгляду справи вказані рішення сесій залишаються чинними.

Крім того, юридичний відділ облради заявляє про намір відстоювати легітимність депутатських постанов. Облрада стверджує, що рішення були ухвалені відповідно до законодавства, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «У Одесі облрада і обладміністрація не можуть поділити владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі