понеділок, 17 березня 2008 08:40

У Нью-Йорку будівельний кран звалився на людей (ФОТО)

 Інцидент стався у районі Манхеттен, повідомляє ABC News. Кран висотою з 20-поверховий будинок впав на ряд новобудов, частково зруйнувавши кілька з них і повністю знищивши невелику споруду.

У результаті інциденту загинули, щонайменше, чотири людини, 10 отримали поранення.

Співробітники рятувальних служб евакуювали людей з сусідньої будівлі. Раніше влада неодноразово виявляла порушення на цьому  будмайданчику.

Бригади рятувальників продовжують роботи на місці події. Не виключається, що під завалами можуть знаходитися люди. Причини і обставини інциденту з"ясовуються.

Схожий інцидент стався у США у листопаді 2006 року. Тоді у передмісті Сіетла (штат Вашингтон) 63-метровий баштовий кран впав на житлові будинки. В результаті обвалення металевої конструкції постраждали три будівлі. Загинув житель верхнього поверху однієї з будов.

У лютому 2004 року у Толідо (штат Огайо) 900-тонний будівельний кран впав на автомобільне шосе у районі моста через річку Момі-Ррівер. Жертвами інциденту стали три людини. П"ятеро потерпілих були доставлені у лікарню, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «У Нью-Йорку будівельний кран звалився на людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі