понеділок, 24 вересня 2007 16:31

У Новосибірську в кафе розстріляли 7 людей

Правоохоронні органи розслідують обставини перестрілки в одному з нічних клубів Новосибірська, в результаті якої дві люди загинули і п"ять отримали поранення.

Інцидент відбувся в Жовтневому районі міста близько 4 годин ранку в неділю. В результаті отриманих вогнепальних поранень одна людина загинула на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. П"ятеро були поранені, троє з них госпіталізовані.

Всі загиблі і поранені - молоді люди у віці 19-22 років - відзначали день народження в одному з нічних клубів міста. За версією слідства, в клубі відбулася сварка між відвідувачами, яка переросла в озброєний конфлікт.

Керівник відділу криміналістики слідчого управління при прокуратурі області Максим Леонтьєв повідомив, що за даним фактом збуджена кримінальна справа, створена слідча група. Разом з тим, за його словами, у справі поки ніхто не затриманий, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Новосибірську в кафе розстріляли 7 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі