четвер, 03 квітня 2008 15:43

У новому кліпі Могилевської буде штучне море і любов (ФОТО)
8

Співачка Наталка Могилевська, 32 роки, у понеділок зняла новий кліп на пісню "Любила". Її обрала під час всеукраїнського туру "Цей танець-2". Розпочала його 20 березня в Житомирі, закінчить 21 квітня концертом у Харківському оперному театрі.

У павільйоні "Укрнаукпопфільму" на столичній вул. Кіото, 27 холодно. Співачка лежить на дерев"яні підлозі на рушнику в прозорій червоній кофтинці та рожевих шортах. По приміщенню натягнута тканина із зображенням моря.

— Дайте, будь ласка, сигарету, — просить Могилевська.

Їй приносять та підпалюють.

— Тільки можна цього не знімати, — звертається до фотографів.

— Зараз ми знімаємо Маямі або Кариби, — говорить хтось зі знімальної групи.

Режисером кліпу "Любила" став Алан Бадоєв, 25 років.

— Ідею придумали за два дні, — каже співачка, накидаючи на плечі кофту з хутряним комірцем. — У четвер вночі я зателефонувала Аланові й домовилася в понеділок знімати кліп. Доки їхала до Києва, дизайнер Ольга Навроцька шила без мене одяг. Повністю довірилася професіоналізму Алана та Навроцької. Єдине, чого мені хотілося, — щоб у кліпі було присутнє море. Мабуть, через те, що я вже три роки не була у відпустці. Але у травні ми втрьох — я, Бадоєв і Навроцька — їдемо в Монте-Карло. Я вже їм квитки подарувала.

Журналісти питають, чи надто відвертий наряд вибрала для зйомок.

— Я не переживаю, що він буде вульгарним. Знаю, що Алан вибере найкращі кадри, — дивиться на свої груди, які просвічуються крізь сукню. — Іноді забуваю подивитися у дзеркало, настільки довіряю людям, з якими працюю. Можу й не поцікавитися, яку ідею придумав Алан.

Фото: Інформаційне агентство "Screen Media"

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Могилевської буде штучне море і любов (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі