понеділок, 26 листопада 2007 14:40

У Новій Зеландії родичі убили 22-річну дівчину, виганяючи з неї диявола

У Новій Зеландії родичі убили 22-річну дівчину, виганяючи з неї диявола
У Новій Зеландії родичі розправилися з 22-річною дівчиною, видряпавши їй очі і "накачавши" водою до смерті. На їхню думку, в жертву "вселився диявол".

У обряді екзорцизму (вигнання демонів) брали участь 40 родичів, а жертвою фанатиків стала також 14-річна кузина загиблої. Обом дряпали очі і заливали в глотку воду, пише The Dominion Post.

22-річна мати двох дівчаток Жанет Мозес померла 12 жовтня під час спроби очистити її від маорійського прокляття. А дівчинку в критичному стані довелося відправити до лікарні, де лікарі за допомогою хірургії змогли повернути їй зір.

Після лікування дівчинку передали органам опіки.

З приводу того, що трапилося родичі потерпілих пояснили, що бачили в очах жертв диявола, а тому намагалися вигнати його, дряпаючи очні яблука і поливаючи їх водою. Синяки на тілі загиблоъ вони пояснили тим, що тримали жертву під час обряду.

Крім того, родичі перевіряли і решту членів общини на наявність "диявола в очах". В результаті підозри викликало стан ще п"яти людей у віці 14, 15, 16, 29 і 31 роки. Проте всі вони уникнули ризикованої екзекуції.

За словами винуватців те, що трапилося, стало наслідком прокляття після того, як сестра загиблої нібито викрала скульптуру кам"яного лева з місцевого бару "Грейтаун".

У поліції відмовилися прокоментувати те, що трапилося, але пояснили, що у зв"язку з вбивством ведеться слідство. За словами слідчого прокуратури Роса Леві, поліцейські ведуть консультації з дослідниками культури маорі, щоб визначити ступінь провини підозрюваних в цьому вбивстві.

Про дворічну і трирічну дочок загиблої тепер піклується бабуся Жанет Мойсей, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Новій Зеландії родичі убили 22-річну дівчину, виганяючи з неї диявола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі