середа, 09 квітня 2008 16:10

У Німеччині відкрився ресторан без офіціантів

У Нюрнберзі відкрився автоматизований ресторан, в якому відвідувачі замовляють їжу за допомогою вмонтованих в столики сенсорних екранів.

Замовлення поступає на кухню, розташовану під дахом будівлі. Готові страви спускаються по спеціальних рейках, які також підведені до кожного столика, через що інтер"єр ресторану нагадує модель парку атракціонів. В період очікування замовлення відвідувачі можуть відправити SMS або електронний лист за допомогою того ж сенсорного екрану.

Власник ресторану Майкл Мак стверджує, що ідея створення подібного закладу з"явилася у нього десять років тому. За його словами, столики в автоматизованому ресторані замовлені на декілька тижнів вперед.

Відвідувачів привертає атмосфера закладу і можливість заощадити на чайових, проте у немолодих клієнтів виникають складнощі з використанням електронної системи, пише TheTelegraph 9 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині відкрився ресторан без офіціантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі